Музика 24 часа!

Слушајте музика каде и да сте, дури и кога немате пристап до мобилен интернет или Wi-Fi, преку офлајн опција.

Слушате музика насекаде, и во било кое време

Слушате музика насекаде, и во било кое време

Вашата омилена музика достапна на сите уреди, смартфон, таблет или лаптоп. Од сега слушајте ги сите ваши омилени песни и преку Андроид уредите во вашиот автомобил каде и да сте.

Креирате плејлисти со било кој песни, во движење

Креирате плејлисти со било кој песни, во движење

Направете сопствена плеј-листа или пронајдете нешто ново преку опците кој ви ги нуди системот, кој ги препознава Вашите омилени албуми и Ви предлага избор приспособен на Вашите потреби.

Најдобри корисници и музички уметници

Повик до сите креатори и музички уметници

Подготвени да го споделите вашиот талент со останатите Регистрирајте се на ShoutCast.mk да се поврзете со обожавателите, да ги споделите вашите песни и да ја зголемите вашата публика.